U toku je nadmetanje između onih koji tvrde da se vlast razapinje zbog Savamale, dok region gori, a posebno Republika Srpska, i onih koji veruju da je ceo slučaj važan za moralnu i političku higijenu društva

U petak, u jutarnjem programu „Pinka", Dragan J. Vućićević izjavio je da mu dođe da se sam prijavi kao idiot koji je srušio one udžerice u Savamali.

Te, informiše nas on, udžerice bile ružne, nelegalne, ometale nas u razvoju ka srećnoj budućnosti i sve ostalo što bi moglo da skrene pažnju s osnovnog pitanja: koja maskirana sila u lušatijsko doba, uz upotrebu teške mehanizacije, ruši bilo šta u gradu, vezuje ljude, oduzima im imovinu i krši sve moguće zakone.

Da je ovde reč samo o udžericama protestovali bi oni koji su ih koristili, možda neki član zainteresovane familije i, kako se kaže, „mirna Bačka".

Ovde je u toku nadmetanje između onih koji tvrde da se vlast razapinje zbog Savamale, dok region gori, a posebno Republika Srpska, i onih koji veruju da je ceo slučaj važan za moralnu i političku higijenu društva.

Biće to, kako sada stvari stoje, iscrpljujući rat.

U međuvremenu vlast, oličena ovaj put, u Nebojši Stefanoviću, ministru unutrašnjih poslova u Vladi Srbije, ponaša se kao onaj đak koji je, po pravilu, izostanak s prvog časa, pravdao forom da se zaglavio u liftu.

„Nebojša iz Beograda" tvrdio je u izjavi za TV N1, da policija nije intervenisala i zato što su bili presečeni strujni kablovi. Znači, policija je znala da je neko rušeći sekao i strujne kablove, pa – nikom ništa.

Mislim da se sada traži žrtveno jare, neko ko će pristati da bude „potpuni idiot." Vućićević se ne računa, za njega znamo.


 

POŠALJI KOMENTAR REDAKCIJI ODŠTAMPAJ TEKST